Chat met ons

Onze chat is anoniem, laagdrempelig en snel. Wanneer wij online zijn op vrijdag en zaterdagavond kan je direct met ons chatten. Als we er niet zijn kan je het formuliertje hiernaast invullen en nemen we binnen 24 uur contact met je op.

(Even geduld bij het laden van de chat) 

Wanneer kan ik chatten?

Momenteel zijn we aanwezig op: vrijdag en zaterdag van 18:00-23:00 uur

Waarover kan ik chatten?

Chat met ons als je je zorgen maakt, als je een vraag hebt, als je niet weet hoe je iets moet aanpakken of als je hulp zoekt. Misschien ken je iemand met een fout vriendje, ken je iemand die te maken heeft met geweld en wil je die graag helpen. Misschien heb je vermoedens van seksuele uitbuiting en weet je niet waar te  beginnen. Geen vraag is ons te gek. We kijken altijd wie van het team jou het beste verder kan helpen.

Voor wie is de chat?

De chat is voor slachtoffers van loverboys, bezorgde ouders, bezorgde vriendinnen, leerkrachten, buren, maar ook voor professionals die even via de chat willen sparren.

Professionals uit Noord-Limburg kunnen een gratis consult bij ons krijgen via 1-2-3-consultatie. Deze consulten worden vergoedt door de gemeente.

Is het anoniem?

Je mag altijd anoniem een gesprek met ons voeren. Je hoeft je naam niet te noemen. Chatten met ons is veilig. Als je niet meer anoniem wilt zijn dan mag dat natuurlijk ook.

Met wie chat ik?

Het team van Helse Liefde is aanwezig op de chat, zij zullen zichzelf voorstellen bij start van het gesprek. Je kan hier bekijken wie wie is. Roel en Chemelle zijn ervaringsdeskundigen die je graag verder helpen.

Er is niemand aanwezig en ik wil hulp!

Bij acute nood bel je 112. Daarnaast kan je contact leggen met Veilig Thuis, je huisarts, de politie 0900-8844 (of wijkagent) via chat www.vraaghetdepolitie.nl , of kan je iemand uit je omgeving vragen om hulp.

Als je graag met iemand van Helse Liefde wilt praten kan je een bericht achter laten en nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Contactformulier

Zijn we niet aanwezig? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.